Jdi na obsah Jdi na menu
 


Solopisky : Černošice B 3 : 3

11. 11. 2007

Tolik očekávané derby skončilo remízou. Obě mužstva předvedla početným divákům parádní zápas, který okořenil svým výkonem, dnes téměř bezchybný a na obě strany spravedlivý, rozhodčí Petr Jahelka.

Trenér Dvořák s asistenty Nejepsou a Ouřadou, určil tuto sestavu:

Brankář:        Petr Bezouška

1.formace:    Liška, Brych ml.            - obrana

             Řezník, Staněk ml., Pácl       - útok

2.formace:   Vyskočil, Brych.st.                                Obrazek            Jan Červený-levé křídlo

         Červený, Kovář, Moucha (Levý)

Utkání:          3 :3 (1:1, 2:2, 0:0)

              góly - Staněk ml. 2, Kovář 1

      vyloučení - Vyskočil-podražení, Liška- podražení

           nejlepší střelec: Mirek Staněk

  nejlepší hráč zápasu :  brankář Petr Bezouška  Obrazek

První třetina zápasu znamenala vzájemné oťukávání. Černošice nastoupily v sestavě na 3 lajny a proti 2 lajnám Solopisk, to bylo znát. Akce se přelévaly z jedné strany na druhou, ovšem v 15. minutě Solopisky inkasovaly po hrubé chybě brankáře, kdy podcenil jednoduchou střelu z úhlu. Nutno podotknou, že to byla jediná chyba našeho gólmana a zbytek zápasu podal nadstandartní výkon a team podržel. V 19. minutě se Solopiskům podařilo vyrovnat po nádherné kombinaci Pácl, Řezník, Staněk (foto).Obrazek

Druhá třetina pro nás nezačala nejlépe a během 10 minut jsme inkasovali 2 góly. Po jasných příkazech trenéra team změnil taktiku a výsledkem bylo vyrovnání na 3:3, kdy góly vstřelil opět Mirek Staněk a po něm minutu před koncem třetiny Petr Kovář po krásném sólu přes půlku hřiště. Jak první, tak druhá řada předvedla bojovný výkon s celou plejádou nádherných kombinací. V této třetině chci vyzdvihnout výkon Honzy Červeného, který se i přes svojí malou postavu  rval o každý puk a dohrával každý souboj, za což inkasoval nejeden úder od soupeře.

Třetí třetina znamenala jasnou převahu Solopisk, i když Černošice stáhly sestavu na dvě lajny. Několikrát jsme jeli samostatně na branku soupeře, před koncem jsme hráli přesilovku 5 na 4, ale gól se nám za záda černošického brankáře vsítit nepodařilo. V této třetině nás podržel brankář Bezouška a pokyn ze střídačky na oddechový čas.

Doufejme, že tato forma, kterou jsme nyní předvedli, nám vydrží i do příštího zápasu s Mníškem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář