Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červení - Žlutí 12 : 12

18. 9. 2008

Na úvod sezóny jsme se sešli ve slušné sestavě. Hra byla úměrná tomu, kdo jak přes léto potrénoval. Nejistota na bruslích byla znát skoro na všech. Za zmínku stojí několik okamžiků. Předně, byly časy, kdy jsme vhazovali zakázaná uvolnění a tím jsme předešli spoustě nedorozumění. Myslím, že bychom toto pravidlo opět měli zavést dříve, než některým červeným vytečou nervy. Další změnou by mělo být nové promíchání teamů a oživit tím atraktivitu duelů. Zdá se mi, že v případě absence pánů od Staňků, pana Pácla a pod., nemají červení ani teoretickou šanci na slušný výsledek. Ale záleží na jejich domluvě. Za zmínku stojí i několik hokejových okamžiků. Zejména situace z posledních dvou minut.  Hlavními aktéry byli Pepa Mašita, Mirek Staněk ml. a Lukáš Ouřada.Prvně jmenovaný v průběhu zápasu rozstřílel mantinely za bránou, Pavla Taxikáře Obrazekmasíroval golfáky ze tří metrů, ale když mohl v poslední minutě rozhodnout zápas, tak jeho střela z otočky byla tak slabá, že brankář před tím než puk chytil, udělal 5 kliků a 2 sklapovačky. To pominu i to, že mohl nahrát spoluhráči, který mohl střílet do prázdné branky. Ale známe Pepíka, že. Druhým expertem byl Mirek Staněk, který alespoň předvedl v závěru svůj pověstný tah na branku, projel celým hřištěm, obelstil po několikáté Miloše Uhnavého, ale tentokrát brankáře Bezoušku nepřekonal. Petr si na jeho blafák počkal, snad i proto, že z předchozích nájezdů Mirkovi všechny pustil a to dokonce Mirek mířil do toho samého místa. Každopádně tím Petr teamu žlutých zachránil remízu. Zde musím podotknout, že při akcích Mirka a Radima útok žlutých nechával svojí obranu na holičkách, protože jim zkrátka nestačil. Třetím, tentokrát slavným hrdinou zápasu byl, alespoň z mého pohledu, Lukáš Ouřada.Obrazek Tento nepříjemně dotěrný hráč, který svými obrannými zákroky přivedl nejednoho útočníka soupeře k šílenství vsítil překrásnou dorážkou desátý gól. Vyzdvyhuji ho zejména proto, že neopoměl zaplatit tatarák.

Každopádně úvod sezóny se povedl a věřme, že se v hojném počtu sejdeme i příští pondělí. Druhá šatna je již zajištěna.

Sestava:

červení - brankář: Pavel Taxikář

obrana:  Nejepsa, Jirka Zbraslavák, Liška, Liškův kámoš, Sládek

útok:  Hegar, Staněk ml., Staněk st., Pácl, Pavel Taxikář ml.

žlutí- brankář: Petr Bezouška

obrana:   Uhnavý, Vyskočil Vláďa, Vyskočil Martin

útok: Hošek, Moucha, Češka, Ouřada, Mašita, Kovář

Střelci: nebyl zápis (příště)

Výsledek - 12 : 12

Celkový stav : 1 : 1

SPORTU ZDAR

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vyváženost týmů!

(Pavel, 24. 9. 2008 12:26)

Pane Moucha, chtel jsem se zeptat jestli vám dělá dobře,když postavíte All star team Solopysk proti unaveným rybníkářům a vítězíte.Mohl bych vám příště zapůjčit červený dres?

Zbraslavaci-proč ten původ?

(ANONYM AA, 24. 9. 2008 11:55)

Pane Moucha dobrý den,prosim vás proč označujete zbraslaváky zbraslavákama ,když Zbraslav viděli omylem při průjezdu parníkem na Slapy!!!Nebo tam jezdí za jiným ůčelem!!!Prosím dodržujte pravdivé ůdaje!!!Made in Kosoř!!!

pro mirek

(Tom M., 21. 9. 2008 19:00)

jenom, aby bylo co si namazat, myslím na pravidelnost docházky

pro tomáš

(mirajs, 20. 9. 2008 15:18)

příště dám a v diskuzi si tě namažu na chleba:-))