Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žlutí - Červení - 9:8 (celkově)

18. 12. 2007

Při pohledu do kabiny červených se tajil dech a krk se svíral úzkostí. Kromě brankáře Bezoušky žlutí očekávali debakl a snažili se na něj připravit. Elitní hráči červených, jako Honza Červený, Jarda Hegar, Franta Brych, Radek Liška, Venca Nejepsa, Honza Adámek, Zdeněk Sládek, Aleš Sabó oplývali bojovností, nadšením, hladovostí po gólech a touhou získat titul "půlmistr", ale i trošičkou podceňováním soupeře.. Proti nim se z A- mužstva postavili jen Vláďa Vyskočil, Tomáš Moucha a veterán Pepík Barták, kteří byli vhodně doplněni Lukášem Ouřadou, Jirkou Holýšem a  hráči ze Zbraslavi. Náladu v kabinách dokládám fotem.

ObrazekObrazek

Úvod zápasu tomu také odpovídal. Po krásné kombinaci Honzi Červeného, zakončil Jarda Hegar a nikdo nebyl na pochybách o výsledku utkání. Zvláště pak, když červení odskočili na stav 4 : 1 a následovně na 5 : 3. Brankář Bezouška se již nemohl dívat na trápení žlutých hochů a důrazně jim domluvil, přeorganizoval hru a udělil několik taktických pokynů. Celou proměnu podtrhl svým zlepšeným výkonem a začali se dít věci.

Důraz v obraně a trestání chyb beků soupeře, znamenalo vyrovnání 5 : 5. Najednou bylo na ledě jen jedno mužstvo a to žlutý team. Tomáš Moucha potrestal další hrubky slepenými dvěma góly a dílo zkázy, 10 minut před koncem, dokonal Vláďa Vyskočil a Michal z Třebotova. Červený team se snažil o vyrovnání a roztočil spirálu krásných nahrávek, které zakončovali Honza Červený a Aleš Sabó. Ale to bylo vše, zmar červených a povel k oslavám žlutým, dala siréna rolbaře. Žlutí vyhráli 10 : 7.Obrazek

Letošním "půlmistrem" se stal dnes podceněný team, který vyhrál svojí vůlí a musím říci i sehraností, protože až na jednu absenci Petra Kováře, se žlutí scházeli pravidelně ve stejné sestavě. V červených řadách byla velká fluktuace hráčů a tudíž jejich malá sehranost. Každopádně toto utkání, co do úrovně, bylo hodně nadstandartní. Ale přátelé, je to jen hra, která především není u konce. V lednu pokračujeme bojem o celkový titul.

Obrazek

Střelci: žlutí - Moucha 3, Vyskočil 3, Michal z Třebotova 2, Forejt 1, Barták 1

      červení - Hegar 3, Červený 2, Sabó 1, Adámek 1 

Výsledek : 10 : 7 pro žluté

Celkový stav: 9 : 8

Na oslavu v hospodě "Na zimáku" se sešlo jen skalní jádro, rozebíralo se utkání, ale hlavně červení a žlutí byli zase jedna parta...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Sportu zdar

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Červený jsou nej nej nej

(Daniela Hegarová, 2. 1. 2008 23:00)

Červený jsou lepší!!! Dotoho červený,vy stejně
vyhrajete. Jste prostě jedničky!!!!!!!!!!!!!!!
Daniela Hegarová

Táta a červený prohrajou!

(Kuba, 25. 12. 2007 18:36)

Míra má pravdu stydte se červený!!!!!!!!!Doufám že žlutý vyhrajou,aby se táta doma na mě nevitahoval!!!Tome dej hodně gólů!!!Žlutý dík předem Kuba Sládek!!!!!

styďte se

(mirajs, 20. 12. 2007 14:27)

teda červení jste se moc neukázali...

Odveta!!

(Lišák-Modřany, 18. 12. 2007 22:11)

Ahoj žlutý týme, gratuluji k Půlmistrovi sezóny, ale doufám, že si uvědomujete, že pro červený team je tento stav velkou výzvou pro odvetu. Do konce sezony je hodně daleko, takže aby jste neusnuli na vavřínech Tomáši.Jinak... PŘEJI VÁM VŠEM ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE A V NOVÉM ROCE 2008 OPĚT ŠŤASTNOU SEZÓNU :)))!