Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žlutí - Červení - 6:7 (celkově)

21. 11. 2007

Toto pondělí se oba teamy sešly v poměrně vyrovnaných sestavách. Úvod zápasu vyšel lépe červeným, kteří po 5-ti minutách vedli 1 : 0, kdy brankáře Bezoušku mazácky překonal Jirka Holouš. Chvíli nato přidal další branku po úspěšné kombinaci Honza Červený a vypadalo to na debakl žlutých. To si ovšem nechtěl nechat líbit ostřílený veterán Pepík Barták (foto) Obrazeka ranou od modré čáry snížil na 2 : 1. Chvíli nato vyrovnal blafákem Tomáš Moucha. Hra se přelévala z jedné strany na druhou až do stavu 4 : 4. V tomto okamžiku se zápas změnil v bojovou zónu. Středem hřiště ujel naší obraně Honza Červený, kterého těsně před zakončením, zezadu hokejkou podrazil Tomáš Moucha. Následné trestné střílení postižený neproměnil a hra se zvrhla k plejádě hrubých faulů, hádání a na střídačce k nepublikovatelným urážkám a to především ze strany Honzi Červenýho, který nevybíravým způsobem vulgárně napadal Tomáše Mouchu. Tito dva nejlepší kamarádi předvedli užaslým spoluhráčům něco, co nemá s hokejem nic společného!!! Vše gradovalo v následném střídání, kdy Honza Červený kličkoval s pukem a Tomáš Moucha ho v té chvíli ještě čistě trefil ramenem. Honza Červený s pochopitelných důvodů srážku neustál a spadl na led. Ovšem v té chvíli udělal Tomáš Moucha něco, co by se nemělo stávat. Zvedajícího se protihráče krosčekem znovu přirazil k ledu a ještě mu uštědřil ránu pěstí do obličeje. Celý incident svojí nespornou autoritou urovnával Franta BrychObrazek, který oba znesvářené hráče od sebe odstavil. 

Myslím, že i když byl Tomáš Moucha nevybíravým způsobem urážen, měl zachovat chladnou hlavu, nepodlehnout atmosféře předchozího incidentu a ovládnout svoje emoce a  fyzické dispozice. Tento konflikt byl naprosto neomluvitelný i přesto, že Honza Červený v afektu a zápalu boje opakovaně slovně uráží nejenom Tomáše Mouchu, ale i ostatní protihráče, ba v některých případech i spoluhráče. Naštěstí si oba druhý den vše vyříkali !!!

    

                      

          

            

         Honza Červený                         Tomáš Moucha

ObrazekObrazek

Nicméně tato skutečnost strhla lavinu dalších faulů, hádek o čemkoliv, vyřizování si účtů a oplácení zejména v podání  Petra Kováře, Vládi Vyskočila a Rýši Demjanenka na straně žlutých. Na straně červených se vyznamenali Vašek Nejepsa(foto) a pan Forejt(!), který byl navíc hráčem zapůjčený červenému teamu.

Obrazek

Škoda, utkání mělo do té doby spád, hrálo se kombinačně a padlo spoustu krásných gólů. Za žluté vstřelil 4 góly Tomáš Moucha, Petr Kovář 3, Vláďa Vyskočil 1 a již zmíněný střílející matador Pepík Barták 1 gól. Za červené skórovali Honza Červený 3 góĺy, Honzův kamarád 2 góly, pan Forejt a Jirka Holouš, každý po 1 brance.

Zápas tedy skončil 9 : 7 pro žluté, kteří se tak přiblížili k červeným na rozdíl jediného gólu. Celkový stav je 7 : 6 pro červený team.

Přidávám fotky ze střídačky, která nevěřila vlastním očím a uším, co se dělo na ledě:

ObrazekObrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blesk s.r.o

(Tomáš, 26. 11. 2007 15:12)

zbytečné dohrávání v závěru zápasu (i když s tvojí strany to byly čisté zákroky)

Já?

(Petr, 25. 11. 2007 22:09)

Jen nevím za co jak jsem se ocitnul ve větě "Nicméně tato skutečnost strhla lavinu dalších faulů, hádek o čemkoliv, vyřizování si účtů a oplácení zejména v podání Petra Kováře, Vládi Vyskočila a Rýši Demjanenka na straně žlutých.", protože si nejsem vědom jediného faulu během celého tréninkového zápasu, ale určitě mi to autor vysvětlí, že?

tomáš

(milan, 24. 11. 2007 15:03)

ten tomáš se pořád pere a mluví sprostě

PROSTOJE !

(LUKY, 22. 11. 2007 14:30)

kromě incidentu Tomáše a Honzy mě fakt štvali dohady,
jestli se má vhazovat nebo rozehrávat. Doufám, že příště se na začátku jasně určí, kterou variantu zvolit. Dvacet minut se nehrálo úplně zbytečně a to nepřeháním.

tomas

(Blesk s.r.o, 22. 11. 2007 10:21)

opravím, promiňte pane Demjanenko

posila... ;-)

(Richard Demjanenko, 22. 11. 2007 0:00)

To je tragedie, angažujou si posilu z Ukrajiny a neuměji to ani napsat...