Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žlutí - Červení - 12 : 8 (celkově)

22. 1. 2008

Úvodem bych chtěl podotknout, že poslední dobou chodíme v poměrně malém počtu. Tento trénink je určen zejména hráčům z A teamu. Chápu, že člověk někdy nemá čas, ale chodit jen na zápasy ? Občas příjdou i hráči naší elitní formace, není to pod jejich úroveň, tak proč nepříjdou ostatní ? Tři neděle jsme nehráli mistrák a kdo přišel na trénink. Úzká skupinka hráčů, jinak nikdo. Pak se ovšem tito nemohou divit, že je trenér nepostaví. Kapitán teamu a trenér, by měli na sobotním zápase na tuto skutečnost, všechny hráče upozornit. Tolik slovo předsedy oddílu. Ale zpět k tréninku.

Zápas se nesl v gentlemanském duchu. Žlutí nenapodobili sportovní chování červených z minulého týdne a zapůjčili jim hráče, který dokáže rozhodovat zápasy. Žlutí se tímto omlouvají Martinovi Čéškovi, že bez jeho vědomí o zapůjčení rozhodli.

Vzhledem k malému počtu hráčů a očividnému výkonostnímu rozdílu teamů se hrálo ve velmi vlažném tempu a zejména brankář Bezouška neměl moc práce, byl prochladlý, a tudíž ze čtyř samostatných nájezdů 3 pustil za svoje záda. Lekci v zakončování mu udělil Franta Brych st., který vstřelil 2 krásné góly. Na druhé straně Pavel Taxikář nevěděl kam dřív skočit a myslím, že ze zhruba šedesáti střel, pustit 14 gólů je celkem slušný výkon. Zajímavým momentem utkání byl čistý a profesionální zákrok Venci Nejepsi, který na vlastní modré čáře "stromem" ztrestal podcenění situace Tomáše Mouchu. Ten sice hned vyskočil a dělal jakože nic, objel si ještě jednou kluziště, ale pak si šel raději oddychnout na střídačku. Svůj díl na tObrazekom má i Pepík Barták, který svojí přihrávku na Tomáše poslal za jeho záda, ten se musel ohlédnout, a to byla Vaškova chvíle, na kterou čekal již několik zápasů. Rána to byla pěkná (pro pobavení musím říci, že mě bolí žebra, loket a nemůžu se zhluboka nadechnout), ale čistá! Bravo. Nicméně si Tomáš Moucha za 20 minut prozměnu počkal na Vaška a zákrok mu čistě vrátil. Pěkným výkonem se blýskl Pepík Barták, který se rozvzpomněl na mladická léta a vsítil 2 góly z toho jeden golfákem, což je u něj rarita. Zkrátka Pepík svůj team táhl. A to je to, co červeným chybí. Osobnost, která dokáže na sebe vzít zodpovědnost a vyburcovat team. Nikdo jiný už nic výjimečného nepředvedl, a tak zápas skončil 14: 4 pro žluté.  Zážitky se rozebraly v hospodě u piva. Atmosféra byla skvělá a úspěch se řádně oslavil. V tomto případě ještě musím zmínit Jirku Laštyho, který z radosti nad výkonem svého teamu zaplatil všem útratu. Díky Jiří.

Sestava:

červení - brankář: Pavel Taxikář

obrana: Sládek, Nejepsa, Jirka Zbraslavák

útok: Holíš, Brych st., kluk ze Zbraslavi, Čéška

žlutí- brankář: Petr Bezouška

obrana: Vyskočil, Barták, Uhnavý

útok: Hošek, Moucha, Demjanenko, Lašty, Ouřada

Střelci:

červení - Holíš 1, Brych st. 2, kluk ze Zbraslavi 1

  žlutí - Hošek 1, Ouřada 1, Vyskočil 2, Moucha 5, Lašty 2, Demjanenko1,      Barták 2    

Nejlepší hráč zápasu

Pepík Barták 

Obrazek

Výsledek utkání:

14 : 4 pro žluté

Celkový stav zápasů:

12 : 8 pro žluté

Obrazek

ObrazekObrazek

Obrazek

                                                     

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář