Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žlutí - Červení - 10 : 8 (celkově)

7. 1. 2008

Výsledek zápasu 10 : 6 ve prospěch žlutých. Na první pohled zdánlivě snadné vítězství. Ale, kdo viděl sestavu červených a žlutých, tak by v Tipsportu na žluté nevsadil ani pětník. Torzo žlutých, bez opor Vládi Vyskočila, Petra Kováře, Ríši Demjanenka, vypadalo více než směšně. Dokonce po dlouhé době musel červený team žlutým půjčit hráče, který jim však jejich nedůvěru oplatil parádním a bojovným výkonem. Zkrátka do žlutých zapadl a byl bych rád, kdyby s námi v příštím zápase pokračoval.

Ovšem tentokrát již před zápasem pokleslou bojovou morálku  vzali do svých rukou kluci ze Zbraslavi, zejména Martin, který team burcoval a sám vsítil krásné 4 góly. Oporou teamu se stali Lukáš Ouřada a Michal Kopelent. Obdiv zasluhuje Miloš Uhnavý, který ač zraněn rozdal nejednu ránu a společně s Tomášem Mouchou, Pepíkem Bartákem a Jirkou Laštym, zkušeně dovedli žluté k vítězství.

Červení, to byla pastva pro oči. Hráči A teamu ( Nejepsa, Hegar, Liška, Sládek ) + osvědčení hráči ( Holíš) a dokonce 2 noví hráči, přátelé Martina Ejema, to byla úderná jednotka, která měla vyrovnat celkový stav zápasů. Rychlý nástup žlutých (během 4 minut, 3 góly) a důraz po počátečním váhání, červené zcela zaskočil a v podstatě rozhodl zápas. Pravdou je, že bojovnost a technika červených způsobila vyrovnání na 5 : 5, ale to bylo vše. Brankář Pavel Taxikář podržel v rozhodujících okamžicích svůj team a výhra byla doma. Naopak Láďa Platil čelil tolika střelám soupeře, že by byl zázrak, kdyby nějakou za svoje záda nepustil. Černý bod dostávají Jarda Hegar a Venca Nejepsa, kteří v závěru neunesli tíhu zápasu a odešli předčasně do kabin a to jenom proto, že žlutí chtěli v závěru zápasu oddechový čas!!!

Celkový stav na zápasy je tedy 10 : 8 pro žluté.

Branky žlutí: Martin Zbr. 4, Moucha 3, Michal Kopelent 2, Barták 1

        červení: nové posily 3, Hegar 1,  Holíš 2

Tak příští týden přátelé.

Sportu zdar

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář